Over BC Hellas

BC Hellas is een sportieve en gezellig badmintonvereniging uit Nunspeet. Sinds ’63, toen nog een afdeling van S.V. Hellas, wordt er door jong en oud genoten van een leuk potje badminton tegen diverse spelers. Elke woensdagavond wordt er gespeeld in dubbel en mix verband door een grote groep spelers. Hellas biedt voor iedereen* de mogelijkheid om te komen badmintonnen, van beginneling tot aan ervaren spelers van elke leeftijd . Iedereen is van harte welkom!

* minimale leeftijd is 8 jaar

Iedereen: mag gratis en vrijblijvend drie keer komen proberen. Daarna vragen we je om lid te worden. Wil je meer informatie ontvangen, kom gerust een keer langs op onze vaste speelavond.

Beginners: Voor alle beginners is het mogelijk om deel te nemen aan een starterscursus. We leren je dan alle basisslagen en regels van het badminton om je zo klaar te stomen voor het echte werk.

Jeugd: is elke vrijdagavond welkom voor een training onder begeleiding van een ervaren trainer. Na verloop van tijd is het voor jeugdspelers mogelijk om te deel te nemen aan de bondscompetitie.

Recreanten (18 jaar en ouder): zijn elke woensdagavond welkom van 20:30 tot 22:30. Gedurende de avond worden er potjes gespeeld van 20 minuten. We proberen zoveel mogelijk unieke potjes te maken zodat iedereen met iedereen speelt.

Senioren competitiespelers: worden op basis van speelsterkte geplaatst in een team van 4 tot 6 spelers. Elk competitieseizoen loopt van september tot februari/maart. Hellas is met meerdere teams al jaren actief in verschillende divisies, van de 9e tot aan de 1e divisie mannen.

Lidmaatschap


Inschrijvingen: wil je lid worden, dan kun je dat doen via het inschrijfformulier. Deze is ook verkrijgbaar bij de ledenadministratie of vertegenwoordiger in de zaal.

Opzeggen: opzeggen van het lidmaatschap kan 1 keer per kalenderjaar voor 1 juni. Afmelden dient schriftelijk te gebeuren bij de ledenadministratie. De administratie zal je afmelding schriftelijk bevestigen.

Contributie: de contributie wordt elk jaar vastgesteld tijdens de algemene leden vergadering. De contributie zal vervolgens 2 keer per kalender jaar worden geïnd door middel van automatische incasso. Via onderstaande link is de huidige contributie te vinden.

Lidmaatschap

Speeltijden


Speeltijden jeugd
Vrijdag – jeugdgroep 1Sporthal de Wiltsangh18:30 – 20:00
Vrijdag – jeugdgroep 2Sporthal de Wiltsangh18:30 – 20:00

Speeltijden recreanten & competitie

Woensdag – recreanten (18+)Sporthal de Wiltsangh20:30 – 22:30
Woensdag – training competitieSporthal de Wiltsangh20:30 – 22:00
Vrijdag – competitiewedstrijdenSporthal de Wiltsangh20:00 – 23:00

Bestuursleden


Competitieleider seniorenRina Mik
Competitieleider jeugdAnja Beek
Recreanten seniorenHanny van Zuylen
Recreanten jeugdDavid Mik
LedenadministratieJoke van Ark
PenningmeesterPeter van Schie

Statuten

B.C. Hellas heeft de volgende statuten met als aanvulling daarop een huishoudelijk reglement.

Recreanten (18+)Woensdag van 20:30 – 22:30
Training competitieWoensdag van 20:30 – 22:00
Jeugdgroep 1 & 2Vrijdag van 18:30 – 20:00
CompetitiewedstrijdenVrijdag van 20:00 – 23:00
DatumTeams thuisBanen vrij
17 mei
24 mei
Recreanten competitie1 baan vrij (Feitenhof)